Palvelut

  • Kihla- ja vihkisormukset
  • Kultaketjut käsityönä (esim. umpipanssari)
  • Jalokivikorut
  • Uniikit tilaustyöt
  • Korujen puhdistus ja huolto
  • Korujen korjaus- ja muutostyöt
  • Tilaustyöt vanhojen korujen materiaalista

 

Korujen huolto

Kaikki korut tarvitsevat aika ajoin huoltoa, vaikka niitä käyttäisi varoen. Korut saattavat naarmuuntua ja kolhuuntua käytössä. Lisäksi ne keräävät likaa rakenteisiinsa. Käyttökorut olisikin hyvä tuoda vuosittain tarkistettavaksi ja huollettavaksi. Tarkastan kivien kiinnityksen ja mahdolliset alkavat vauriot. Normaaliin huoltoon kuuluu lisäksi korun pesu ja kiillotus. Näin hoidettuna korut säilyttävät loistonsa pidempään.

 

Korujen korjaus- ja muutostyöt

Mikäli korusi on rikkoutunut, voidaan se useimmiten korjata. Erilaisia korujen vaatimia korjaustöitä ovat esimerkiksi irronneen kiven kiinnitys, vääntyneiden sormusten oikaisu sekä katkenneen ketjun juottaminen.

Tässä tapauksessa tuo korusi paikan päälle, niin saat arvion korun vaatimista korjaustöistä sekä niiden kustannuksista.

Erilaisia korujen muutostöitä ovat esimerkiksi sormusten koon muutokset (pienennys/suurennus), kivien vaihto tai lisäys sekä vaikkapa kahden sormuksen juottaminen yhteen.

Vanhoista käyttämättömistä koruista on mahdollista saada pienillä muutoksilla aikaan moderni luomus, joka sopii nuorempiinkin mieltymyksiin.

 

korusta uudeksi koruksi

Mikäli vanhoista koruista ei ole mahdollista saada halutunkaltaista pelkillä muutostöillä, voi jalometallikorujen materiaalin hyödyntää suoraan kokonaan uudeksi koruksi. Tällöin on mahdollista suunnitella alusta asti se itseä miellyttävin koru. Tuo vanhat korusi arviotavaksi liikkeeseeni, niin suunnitellaan yhdessä niistä saatavasta materiaalista vaikkapa uusi vihkisormus.